Nejen na bublaninu!

Maliny každý miluje. Drobné červené plody obsahují barvivo, které se řadí mezi nejsilnější antioxidanty. Ty jsou cenné při léčbě horečnatých a zánětlivých onemocnění (revma, zánět průdušek). Vedle zřejmých zdravotních pozitiv se tyto plody hojně využívají také v potravinářství. Využívají se k výrobě malinové limonády , sirupu, jogurtů nebo například zmrzliny.
 

Zdravá přísada

Člověk žije mnohdy nezdravě a jeho nezdravý životní styl se dříve nebo později projeví na zdraví. Lidé si libují v tučném a sladkém jídle a přeslazených nápojích a to všechno spolu s minimem pohybu vede ke zdravotním komplikacím. Existují ovšem produkty, které obsahují hned několik zdraví prospěšných věcí a na ty byste se měli zaměřit. Například taková limonáda vyrobená lisováním pravého ovoce je skutečně ceněným zbožím. Pokud se do takového výrobku přidá například i zázračná bazalka, je o zábavu postaráno.
 

300x300bamboolik2018-1514655846.jpg
Nejen na bublaninu!
3 (60%)1